![Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/549c5034-994c-447d-bb2b-f8271e9dbe46/Derivates/8bc32b3e-63d2-4a66-a92a-96db67a06a01.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 57.5 g
- Gordura
- 28.7 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sódio
- 850.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Noodle Soup
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Pumpkin Chili
50min
Vegetable Stew
1h 15min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min