Dispositivos e acessórios
Chwee Kuih (steamed rice cake)
Preparação 15min
Total 1h 5min
20 portion
Ingredientes
-
preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed200 g
-
garlic cloves40 g
-
vegetable oil100 g
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
-
sugar10 g
-
oil for greasing
-
white rice flour250 g
-
tapioca starch30 g
-
water1850 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
454 kJ /
109 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Soy Milk
35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Dried Shrimp Sambal
55min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Summer seafood soup
45min
Rice Wine Chicken
30min