Dispositivos e acessórios
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Preparação 20min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
720.7 mg
Proteína
48.6 g
Energia
3317.8 kJ /
793 kcal
Gordura
31 g
Fibra
16.8 g
Gordura saturada
6.7 g
Hidratos de carbono
91.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofvlees
3h 10min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Ananas Dessert met Meringue
25min
Spaghetti carbonara
30min
Risottata met kip en champignons
40min
Verfrissende Melkdrank
5min
Zeevruchtensoep
30min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nenhuma avaliação
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min