Dispositivos e acessórios
Kabeljauwsoep met Spinazie
Preparação 10min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1192.6 mg
Proteína
31.2 g
Energia
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soep, puur genieten
4 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Lamscurry
1h
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nenhuma avaliação
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Zeevruchtensoep
30min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Miso Udon Noedels
20min