Dispositivos e acessórios
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Preparação 25min
Total 19h 15min
6 porties
Ingredientes
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 porties
Sódio
4738 mg
Proteína
326.7 g
Energia
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Gordura
63.5 g
Fibra
42 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
256.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nessuna valutazione
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Nessuna valutazione
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nessuna valutazione
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nessuna valutazione
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Temaki Sushi
Nessuna valutazione
Tempé
48h
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nessuna valutazione
Cheesecake
1h 30min
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nessuna valutazione