Dispositivos e acessórios
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
286.6 mg
Proteína
34.4 g
Energia
1836 kJ /
437.8 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nenhuma avaliação
Omelet met gehakt
1h 10min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min