Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
ou 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 406 kJ / 97 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Gordura
- 3 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 250 mg
Receitas alternativas
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Yu Sang
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min