Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Salmon
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
250 mg
Proteína
15 g
Energia
406 kJ /
97 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Homemade Fish Ball Soup
2h