Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Salmon
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
250 mg
Proteína
15 g
Energia
406 kJ /
97 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sesame Crème
10min
Shallot Oil
25min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min