Sous-Vide Salmon
TM6

Sous-Vide Salmon

4.5 (19 avaliações )

Ingredientes

  • 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • ½ tsp salt, to season
  • ½ tsp ground black pepper, to season
  • 2 dried bay leaves
  • 2 slices lemon, deseeded
  • 1450 g water
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon)
    ou 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
406 kJ / 97 kcal
Proteína
15 g
Hidratos de carbono
0 g
Gordura
3 g
Gordura saturada
1 g
Fibra
0 g
Sódio
250 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas