Dispositivos e acessórios
Roggebrood
Preparação 15min
Total 10h
16 sneetjes
Ingredientes
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
4 g
Energia
516 kJ /
123 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De smaak van ambachtelijk brood
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Appelmuffins
40min
Creatief Basisbrood
45min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nenhuma avaliação
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Druiven en cava trifle
Nenhuma avaliação
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Advocaat
10min