Dispositivos e acessórios
Speltbrood
Preparação 20min
Total 12h
16 sneetjes
Ingredientes
-
bloem450 g
-
speltbloem300 g
-
verse gist (40 g)1 blokje
-
karnemelk500 g
-
water en een beetje extra water om over het deeg te strijken30 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
bloem om te bestuiven
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
7 g
Energia
793 kJ /
189 kcal
Gordura
1 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De smaak van ambachtelijk brood
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wit Brood
Nenhuma avaliação
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Avocadosap met dadels
5min
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Chocolade-Fudgecake
Nenhuma avaliação
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Harira
7h