Dispositivos e acessórios
Mediterraans Rozemarijnbrood
Preparação 25min
Total 1h 55min
12 portie
Ingredientes
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
211.7 mg
Proteína
8 g
Energia
1072 kJ /
256 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tarte Tatin
2h
No-Bake-Tiramisu-Taart
Nenhuma avaliação
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Crème pâtissière
15min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Sacher taart
3h