Dispositivos e acessórios
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Preparação 35min
Total 1h 50min
8 portie
Ingredientes
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
23.9 g
Energia
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan pudding
15min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Glutenvrij Brood
3h 20min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Nenhuma avaliação
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Nenhuma avaliação
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Zalm met rijst en champignons
30min
Vegan croissants met notenvulling
Nenhuma avaliação
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação