Dispositivos e acessórios
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Preparação 15min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.2 g
Energia
1208 kJ /
289 kcal
Gordura
18.2 g
Hidratos de carbono
28.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rhubarb Fool
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Peach Melba
35min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Peppercorn Sauce
30min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Victoria Sponge
1h 10min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3h 30min
Yorkshire Pudding
1h