
Dispositivos e acessórios
Pasta Fagioli Soup
Preparação 5min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
bacon chopped (¼ in.)4 oz
-
red onion quartered2 oz
-
celery in pieces (2 in.)½ oz
-
carrots in pieces (2 in.)½ oz
-
tomato paste½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (½ sprig, leaves only), plus ½ sprig, to garnish, divided1 sprig
-
dried oregano¼ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided5 oz
-
vegetable stock16 oz
-
ditalini pasta2 ½ oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opcional) grated1 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
527.3 kcal /
2206.2 kJ
Proteína
17.3 g
Gordura
30.5 g
Hidratos de carbono
46.4 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
8.7 g
Sódio
439.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Satisfying Soups
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos