Dispositivos e acessórios
Biltmore Chicken Posole
Preparação 30min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Chicken
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic clove1
-
chicken thighs, boneless and skinless halved, lengthwise24 oz
-
salt1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper (opcional)¼ tsp
Broth
-
salt½ tsp
-
dried 'chile de árbol' chilies stems and seeds removed2
-
dried ancho chilies stems and seeds removed2
-
dried guajillo chilies stems and seeds removed3
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
chicken stock32 oz
-
canned hominy drained and rinsed25 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1705 mg
Proteína
25 g
Energia
1372 kJ /
328 kcal
Gordura
12 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Time
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Chicken Enchiladas
40min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Pozole Verde
2h
Pozole Rojo
2h 5min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo
40min
Tortilla Soup
25min