Dispositivos e acessórios
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Preparação 25min
Total 50min
16 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
539 mg
Proteína
11 g
Energia
699 kJ /
167 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indoor Picnic
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35min
Spinach and Feta Muffins
30min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Cauliflower Pizza Base
1h 15min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Risotto with Spinach and Peas
30min