Dispositivos e acessórios
Fajitas
Preparação 25min
Total 45min
10 portions
Ingredientes
-
fajita seasoning homemade or packaged1 ½ oz
-
olive oil1 ½ oz
-
lime juice2 ½ oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (approx. ½ in. x 3 in.)30 oz
-
red onions cut in half and sliced (approx. ⅛ in.). divided11 ½ oz
-
water30 oz
-
green bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)9 oz
-
red bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)9 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
flour tortillas (approx. 8 in.)10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
773 mg
Proteína
24.1 g
Energia
1367.7 kJ /
326.9 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Sangria
10min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Brisket Burrito
1h 30min
Chicken Tetrazzini
40min
Fajita Seasoning
5min
Tomato Basil Pasta
45min
Chicken Enchiladas
40min
Tortilla Soup
25min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min