Fajitas

Fajitas

3.7 3 avaliação
Preparação 25min
Total 45min
10 portions

Ingredientes

  • fajita seasoning homemade or packaged
    1 ½ oz
  • olive oil
    1 ½ oz
  • lime juice
    2 ½ oz
  • chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (approx. ½ in. x 3 in.)
    30 oz
  • red onions cut in half and sliced (approx. ⅛ in.). divided
    11 ½ oz
  • water
    30 oz
  • green bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)
    9 oz
  • red bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)
    9 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • freshly ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • flour tortillas (approx. 8 in.)
    10

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 773 mg
Proteína 24.1 g
Energia 1367.7 kJ / 326.9 kcal
Gordura 10.3 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 1.7 g
Hidratos de carbono 33 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...