Dispositivos e acessórios
Fettuccine Alfredo
Preparação 10min
Total 40min
3 portions
Ingredientes
-
pecorino romano in pieces4 ½ oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 tsp
-
salt plus 1 pinch to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta9 oz
-
unsalted butter in pieces4 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
chopped parsley to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1226.5 mg
Proteína
25.7 g
Energia
3757.7 kJ /
898.1 kcal
Gordura
59.2 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
35.9 g
Hidratos de carbono
66.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Red Rice
1h 25min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Flan Pudding
3h
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Tortilla Soup
25min
Tinga de Pollo
40min