Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen

5.0 1 avaliação
Preparação 10min
Total 1h
9 porties

Ingredientes

Taart basis
  • volkoren tarwebloem plus extra voor bloem
    300 gram
  • korianderblad, vers
    15 g
  • olijfolie
    100 g
  • water
    75 g
  • zout
    ¾ tl
Vulling
  • verse peterselie
    25 g
  • olijfolie
    90 g
  • uien gevierendeeld
    230 g
  • teentjes knoflook
    3
  • wortelen in stukken gesneden
    150 g
  • verse bruine paddenstoelen gevierendeeld
    460 g
  • diepvrieskastanjes
    450 g
  • tijm, verse alleen bladeren
    3 takjes
  • zout
    1 ½ tl
  • roomkaas
    260 g
  • sjalotten gevierendeeld
    120 g
  • gedroogde veenbessen
    60 g
    60 g rozijnen
  • peper, gemalen
    2 snuifjes

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 8.1 g
Energia 2503.6 kJ / 598.4 kcal
Gordura 35.7 g
Fibra 3.1 g
Hidratos de carbono 63.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...