Dispositivos e acessórios
Ossenstaart Shepherd's Pie
Preparação 30min
Total 6h 30min
4 porties
Ingredientes
Ossenstaart
-
olijfolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
gele ui in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 mm)150 g
-
selder in stukjes gesneden (2 mm)100 g
-
tomatenpuree50 g
-
rode wijn350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
laurierblad, gedroogd1
-
verse tijmblaadjes3 takjes
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
ossenstaart in stukjes gesneden (3 cm)1500 g
Aardappel en prei topping
-
water800 g
-
bloemige aardappelen in stukken gesneden (2 cm)800 g
-
prei in de lengte gehalveerd en in stukken gesneden (1 cm)250 g
-
melk25 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden25 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 porties
Sódio
107620.1 mg
Proteína
417.9 g
Energia
23552.7 kJ /
5629.2 kcal
Gordura
301.4 g
Fibra
34.6 g
Gordura saturada
118.3 g
Hidratos de carbono
240.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Nenhuma avaliação
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação