Ossenstaart Shepherd's Pie

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 6h 30min
4 porties

Ingredientes

Ossenstaart
  • olijfolie
    30 g
  • knoflookteentjes
    2
  • gele ui in stukken gesneden (2-3 cm)
    250 g
  • wortelen in schijfjes gesneden (2 mm)
    150 g
  • selder in stukjes gesneden (2 mm)
    100 g
  • tomatenpuree
    50 g
  • rode wijn
    350 g
  • Worcestershire saus
    20 g
  • rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • laurierblad, gedroogd
    1
  • verse tijmblaadjes
    3 takjes
  • zout
    1 tl
  • zwarte peper, gemalen
    1 tl
  • ossenstaart in stukjes gesneden (3 cm)
    1500 g
Aardappel en prei topping
  • water
    800 g
  • bloemige aardappelen in stukken gesneden (2 cm)
    800 g
  • prei in de lengte gehalveerd en in stukken gesneden (1 cm)
    250 g
  • melk
    25 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden
    25 g
  • zout
    ¼ tl
  • zwarte peper, gemalen
    2 snuifjes

Dificuldade

médio


Nutrição por 4 porties

Sódio 107620.1 mg
Proteína 417.9 g
Energia 23552.7 kJ / 5629.2 kcal
Gordura 301.4 g
Fibra 34.6 g
Gordura saturada 118.3 g
Hidratos de carbono 240.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...