Dispositivos e acessórios
Ossenstaart Shepherd's Pie
Preparação 30min
Total 6h 30min
4 porties
Ingredientes
Ossenstaart
-
olijfolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
gele ui in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 mm)150 g
-
selder in stukjes gesneden (2 mm)100 g
-
tomatenpuree50 g
-
rode wijn350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
laurierblad, gedroogd1
-
verse tijmblaadjes3 takjes
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
ossenstaart in stukjes gesneden (3 cm)1500 g
Aardappel en prei topping
-
water800 g
-
bloemige aardappelen in stukken gesneden (2 cm)800 g
-
prei in de lengte gehalveerd en in stukken gesneden (1 cm)250 g
-
melk25 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden25 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 porties
Sódio
107620.1 mg
Proteína
417.9 g
Energia
23552.7 kJ /
5629.2 kcal
Gordura
301.4 g
Fibra
34.6 g
Gordura saturada
118.3 g
Hidratos de carbono
240.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Gyoza met kip en knoflook
45min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Risottata met kip en champignons
40min