Dispositivos e acessórios
Pasta alla gricia
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)230 g
-
salt1 ½ tsp
-
pasta, dried like half sleeves480 g
-
black pepper, ground as desired
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1576.9 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2278.5 kJ /
544.5 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road to Rome
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Mango frozen yogurt
5min
Chicken with almonds
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Slap pap (soft porridge)
40min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min