
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g vegetable oil
- 800 g gravy beef trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 170 g red onion cut into wedges (3-4 cm)
- 150 g carrot cut into slices (1-2 cm)
- 70 g celery cut into slices (5 mm -1 cm)
- 80 g red capsicum deseeded and cut in pieces (2 cm)
- ¾ - 1 tsp hot paprika to taste
- 600 g water
- 30 g tomato paste
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 4 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ¼ - ¾ tsp ground black pepper to taste
- ½ tsp sea salt
- 500 g gnocchi (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 651.1 kcal / 2724 kJ
- Proteína
- 50.9 g
- Gordura
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 50.5 g
- Fibra
- 6.2 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Sódio
- 713.6 mg
Receitas alternativas
All in one bowl bolognese
40min
Curried sausages
40min
Apricot Chicken
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Cottage pie
1h 30min
Sticky sesame chicken
40min
Beef Stroganoff
1h
Chicken with capsicum
45min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Chicken and risoni bake
1h 15min
Lamb sausage ragu
30min
Traditional sausage rolls
50min