Dispositivos e acessórios
Mac and smoky cheese
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing80 g
-
water1200 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
shortcut bacon rashers4
-
milk500 g
-
cream cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)200 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
smoked paprika for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1073.1 mg
Proteína
24.9 g
Energia
2619.8 kJ /
623.8 kcal
Gordura
40.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
25.6 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Aussie potato salad
1h 30min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Asian nachos
40min
Swedish meatballs with gravy
30min
Easy mac and cheese
40min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1h
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Meatball subs
55min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min