Dispositivos e acessórios
Mac and smoky cheese
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing80 g
-
water1200 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
shortcut bacon rashers4
-
milk500 g
-
cream cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)200 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
smoked paprika for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1073.1 mg
Proteína
24.9 g
Energia
2619.8 kJ /
623.8 kcal
Gordura
40.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
25.6 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salted caramel slice
2h 30min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Lasagne bolognese
2h 30min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Mac & cheese cups
1h 15min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Buttermilk scones
35min