
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 596.2 kcal / 2504.2 kJ
- Proteína
- 37.5 g
- Gordura
- 14.7 g
- Hidratos de carbono
- 69.6 g
- Fibra
- 20.6 g
- Gordura saturada
- 4.9 g
- Sódio
- 481.1 mg
Receitas alternativas
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken and feijoa curry
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1h 30min
Vindaloo pork
5h 10min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min