Dispositivos e acessórios
Lamb stew with couscous
Preparação 20min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Moroccan spice mix
-
ground ginger3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
ground cumin3 tsp
-
paprika3 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
ground white pepper1 ½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Lamb stew
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (2.5 cm)750 g
-
red onion cut into quarters½
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing1 stalk
-
orange segemented and segments cut into halves1
-
brown onions cut into quarters2
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 stalk
-
couscous230 g
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
flaked almonds2 tbsp
-
Greek-style natural yoghurt to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
823.1 mg
Proteína
50.3 g
Energia
3510.8 kJ /
836 kcal
Gordura
31.4 g
Fibra
17.6 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
79 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef Burgundy
1h 45min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Chicken cacciatore
50min
Chilli con carne
45min
Beef and mushroom hot pot
2h
Hunters' stew
1h
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Eggplant rotolo
1h 40min
Beef ragu
1h 25min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Lamb and feta meatballs
30min