Dispositivos e acessórios
Chicken skewers and rice
Preparação 15min
Total 40min
14 portions
Ingredientes
-
water plus extra for soaking skewers500 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
red onion70 g
-
fresh lemongrass white part only, cut into thin slices (optional)½ stalk
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
lime juice2 tsp
-
garlic clove1
-
salt to taste, plus extra to season2 pinches
-
ground black pepper to taste, plus extra to season2 pinches
-
basmati rice200 g
-
coconut milk400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
light olive oil for frying1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
59.8 mg
Proteína
7.5 g
Energia
563.4 kJ /
134.1 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Chocolate chip cookies
50 Min
Chocolate chip muffins
40 Min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Glacé icing
5 Min
Mini chicken pies
1 Std. 20 Min
Fish fingers with tomato sauce
50 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Cheese and bacon hedgehog
24 Std. 30 Min
Ice cream cone cupcakes
55 Min
Kimchi chicken
35 Min