
Dispositivos e acessórios
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Preparação 10min
Total 2h 50min
10 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
111 kcal /
467 kJ
Proteína
2.391 g
Gordura
10.662 g
Hidratos de carbono
1.469 g
Fibra
0.859 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Béarnaise sauce
10min
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Traditional cocktail sauce
5min
Hommus
15min
Hollandaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Peppercorn sauce
20min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h