Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms, crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives, cut into small pieces, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 467 kJ / 111 kcal
- Proteína
- 2.391 g
- Hidratos de carbono
- 1.469 g
- Gordura
- 10.662 g
- Fibra
- 0.859 g
Receitas alternativas
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Crispy bread with tapenade
45min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min