Dispositivos e acessórios
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Preparação 10min
Total 2h 50min
10 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.391 g
Energia
467 kJ /
111 kcal
Gordura
10.662 g
Fibra
0.859 g
Hidratos de carbono
1.469 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gwinganna mushroom pâté
20min
Spicy cauliflower soup
20min
Chicken and port pâté
1h 30min
Cauliflower gratin
1h
Pork and chicken terrine
3h 20min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Sunny gazpacho
25min
Smashed pea and bean dip
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min