Dispositivos e acessórios
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Preparação 10min
Total 2h 50min
10 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.391 g
Energia
467 kJ /
111 kcal
Gordura
10.662 g
Fibra
0.859 g
Hidratos de carbono
1.469 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Smoked trout pâté
3h 15min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1h 55min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Quince tart
1h 10min
Fresh pasta dough
1h
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min