Dispositivos e acessórios
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
139.6 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Gordura
28.7 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
14.6 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Harvest
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dukkah
5 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Davidson plum cheesecake slice
2 godz. 45 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Rhubarb and ginger gin fizz
336 godz. 10 min
Sunny gazpacho
25 min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min