Dispositivos e acessórios
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
139.6 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Gordura
28.7 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
14.6 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Harvest
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Apple, leek and sage sauce
15min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Kaffir lime granita
40min
Sunny gazpacho
25min
Cream cheese spread with radishes
5min
Pear Paste
10h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Baked pâté
3h
Brandy butter
10min
Chicken and port pâté
1h 30min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min