Dispositivos e acessórios
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Preparação 20min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
849.3 mg
Proteína
11.4 g
Energia
638.3 kJ /
152 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
9.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Buckwheat
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Broccoli salad
10 dk
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 dk
Crunchy carrot salad
10 dk
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 dk
Fennel, asparagus and camembert salad
30 dk
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1sa 15 dk
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 dk
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 dk
Beetroot, feta and spinach quiche
1sa 40 dk
Colourful quinoa salad
40 dk
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 dk
Quinoa tabouli
12sa 40 dk