
Dispositivos e acessórios
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Preparação 20min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Nutrição por 1 portion
Energia
152 kcal /
638.3 kJ
Proteína
11.4 g
Gordura
6.6 g
Hidratos de carbono
9.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.7 g
Sódio
849.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Focus on Buckwheat
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia