Dispositivos e acessórios
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
Preparação 30min
Total 30h
8 portions
Ingredientes
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
100 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Gordura
29.7 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
13.4 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Home-style sponge cake
2h 30min
Fraisier sponge
30h
Breakfast crescents
3h 5min
Traditional crème brûlée
25h
Crème pâtissière
15min
Sweet breakfast bread
1h 30min
Lamington swiss roll
25h 40min
Bread pastry
55min
Chocolate volcanos
55min
Hamburger rolls
2h 20min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min