Dispositivos e acessórios
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
Preparação 35min
Total 48h
2 portions
Ingredientes
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
fresh dill leaves20 g
-
coarse sea salt120 g
-
caster sugar80 g
-
vodka15 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
salmon fillet, fresh boneless, skin on (approx. 300 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh dill leaves (approx. 5 g)1 bunch
Buckwheat Blinis
-
buckwheat flour100 g
-
water150 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
salted butter for cooking20 g
Garnish
-
olive oil35 g
-
lemon juice15 g
-
white balsamic vinegar15 g
-
honey10 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
rocket salad20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
43 g
Energia
3831 kJ /
902 kcal
Gordura
6.5 g
Hidratos de carbono
76.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Just for Two
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Béarnaise Sauce
20min
Mayonnaise
5min
Classic Zabaglione
15min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Hollandaise Sauce
15min
Bordelaise Sauce
55min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chicken Liver Parfait
2h 40min