Dispositivos e acessórios
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
Preparação 35min
Total 48h
2 portions
Ingredientes
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
fresh dill leaves20 g
-
coarse sea salt120 g
-
caster sugar80 g
-
vodka15 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
salmon fillet, fresh boneless, skin on (approx. 300 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh dill leaves (approx. 5 g)1 bunch
Buckwheat Blinis
-
buckwheat flour100 g
-
water150 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
salted butter for cooking20 g
Garnish
-
olive oil35 g
-
lemon juice15 g
-
white balsamic vinegar15 g
-
honey10 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
rocket salad20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
43 g
Energia
3831 kJ /
902 kcal
Gordura
6.5 g
Hidratos de carbono
76.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Just for Two
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rhubarb Fool
1h 10min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Orange and Pear Pavlova
5h
Asparagus Risotto
45min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Caesar Salad Dressing
5min
Basil Pesto
10min
Béarnaise Sauce
20min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Creamy French Dressing
5min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Chicken Liver Parfait
2h 40min