Dispositivos e acessórios
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Preparação 20min
Total 6h 30min
6 portions
Ingredientes
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
600 g tart apples, peeled, quartered, cores removedCox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.5 g
Energia
2361 kJ /
564 kcal
Gordura
43 g
Hidratos de carbono
39.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Apple of My Eye
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Brioche
8h
Panna Cotta
6h 15min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1h 20min
Limoncello Tarts
3h 15min
Summer Pudding
8h 30min
Florentines
1h 10min
Soubise Sauce
30min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min