Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper Shots
Preparação 5min
Total 30min
30 portions
Ingredientes
-
onions quartered70 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves3
-
sugar1 Tbsp
-
red pepper pesto2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
roasted red peppers, preserved300 g
-
liquid vegetable stock200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.3 g
Energia
67 kJ /
16 kcal
Gordura
0.9 g
Hidratos de carbono
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Canapes
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Carrot and Coconut Salad
5min
Hot Artichoke Dip
30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min