Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper Shots
Preparação 5min
Total 30min
30 portions
Ingredientes
-
onions quartered70 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves3
-
sugar1 Tbsp
-
red pepper pesto2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
roasted red peppers, preserved300 g
-
liquid vegetable stock200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.3 g
Energia
67 kJ /
16 kcal
Gordura
0.9 g
Hidratos de carbono
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Canapes
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Guacamole
5min
Berry foam
10min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Hot Artichoke Dip
30min