Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
TM6 TM5

Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing

4.7 (3 avaliações )

Ingredientes

Sponge

  • unsalted butter, for greasing
  • 230 g unsalted butter, soft
  • 230 g caster sugar
  • 30 g elderflower cordial
  • 230 g self-raising flour
  • 4 large eggs
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda

Icing and Assembly

  • 100 g icing sugar
  • 1 - 1 ½ Tbsp elderflower cordial, to taste
  • 200 g gooseberry curd, homemade
  • fresh gooseberries, for decorating
  • icing sugar, for dusting

Nutrição
por 1 slice
Energia
1816 kJ / 434 kcal
Proteína
5.4 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gordura
21.2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas