Dispositivos e acessórios
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Preparação 20min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.4 g
Energia
1816 kJ /
434 kcal
Gordura
21.2 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Taste of Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1 godz.
Custard
15 min
Apple Parkin
1 godz. 40 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Lavender Shortbread
1 godz.
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Apple sauce
20 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Rhubarb Crumble
55 min
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min