Dispositivos e acessórios
Steamed Wholemeal Bread
Preparação 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
butter for greasing1 Tbsp
-
2 Tbsp oat flakes, for dustingsemolina for dusting2 Tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeydark treacle (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, crumbledfresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seedssunflower seeds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
409 kJ /
98 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Furikake Seasoning
1h 5min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Potato Flatbreads
12h
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Sonja's Bread
3h 10min
Spelt Bread
1h 45min
Five-seed bread
1h 50min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Walnut Bread
2h 45min
Classic Wholemeal
2h 40min