Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 460 kJ / 110 kcal
- Proteína
- 18.9 g
- Hidratos de carbono
- 0.7 g
- Gordura
- 3.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Steamed Fish Fillets
25 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Cod with citrus butter
50 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Stir-fried Vegetables
10min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min