Dispositivos e acessórios
Steamed Fish
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18.9 g
Energia
460 kJ /
110 kcal
Gordura
3.4 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese new year
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Stir-fried Clams
35min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Stir-fried Vegetables
10min
Celery and Cashew Nuts
20min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min