Dispositivos e acessórios
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
shallots halved100 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes quartered150 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)50 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh makrut lime leaves8
-
Thai chilli sauce hot100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)2
-
water1000 g
-
fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces250 g
-
fresh oyster mushrooms halved120 g
-
palm sugar20 g
-
fresh clams100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
fish sauce20 g
-
lime juice20 g
-
spring onions thinly sliced (1 cm)3
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
30 g
Energia
968 kJ /
231 kcal
Gordura
3 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
LOW FAT
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Seafood Laksa
25min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Sambal Petai Prawns
20min
Wonton Soup
1h
Tom Yum with Prawns
25min
Beef Rendang
2h 30min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Tom Yum Goong
30min
Hot and Sour Prawn Soup
15min