Dispositivos e acessórios
Clams with Garlic Sauce
Preparação 10min
Total 2h 40min
4 portions
Ingredientes
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Portuguese Classics
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Mint Courgettes
30 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Keine Bewertungen
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 Min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 Std. 30 Min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Creamy Mushrooms
35 Min