Chicken stock paste
TM6 TM5 TM31

Chicken stock paste

4.5 (31 avaliações )

Ingredientes

  • 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
  • 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse salt
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Nutrição
por 1 portion
Energia
678.5 kJ / 162.3 kcal
Proteína
14.5 g
Hidratos de carbono
2 g
Gordura
8.8 g
Fibra
1.5 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas