Chicken stock paste

Chicken stock paste

4.5 33 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
    300 g
  • mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
    200 g
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    150 g
  • white wine
    100 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Nutrição por 1 portion

Energia 162.3 kcal / 678.5 kJ
Proteína 14.5 g
Gordura 8.8 g
Hidratos de carbono 2 g
Fibra 1.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...