
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 - 30 g chipotle chillies dried, stems removed, to taste
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 300 g fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)
- 30 g olive oil
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1000 g skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g white sugar
- 2 dried bay leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 266 kcal / 1117.3 kJ
- Proteína
- 38.8 g
- Gordura
- 7.8 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Fibra
- 2.5 g
- Gordura saturada
- 1.6 g
- Sódio
- 83.4 mg
Receitas alternativas
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1h
Chicken picadillo cups
40min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min