
Dispositivos e acessórios
Tinga de pollo (shredded chicken)
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
chipotle chillies dried, stems removed, to taste20 - 30 g
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)300 g
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
white sugar30 g
-
dried bay leaves2
Nutrição por 1 portion
Energia
266 kcal /
1117.3 kJ
Proteína
38.8 g
Gordura
7.8 g
Hidratos de carbono
9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
1.6 g
Sódio
83.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Taste of Mexico
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia