Dispositivos e acessórios
Pasta Alfredo with mushrooms
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
filtered water1120 g
-
dried fettuccine (egg free - see Tips)250 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 90 g)½
-
pepitas (see Tips)40 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plant-based milk of choice350 g
-
fresh brown mushrooms cut into thin slices (5 mm)200 g
-
vegan Parmesan cheese (see Tips)2 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.6 g
Energia
1435.9 kJ /
341.9 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
6.8 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 h 30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 h
Savoury potato and onion bake
1 h 30 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Mushroom stroganoff
20 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Florentine potato cakes
40 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Butternut mac and cheese
45 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min