Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1120 g filtered water
- 250 g dried fettuccine (egg free - see Tips)
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 40 g pepitas (see Tips)
- 20 g nutritional yeast (see Tips)
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried basil
- 2 tsp lemon juice
- 1 tbsp sorghum flour
- 1 pinch ground black pepper
- 350 g plant-based milk of choice
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp vegan Parmesan cheese (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1435.9 kJ / 341.9 kcal
- Proteína
- 13.6 g
- Hidratos de carbono
- 27.9 g
- Gordura
- 18.8 g
- Fibra
- 6.8 g
Receitas alternativas
Potato bake
1h 35min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Millet cashew stir-fry
30 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Vegan hollandaise
10min
Mushroom stroganoff
20min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Spelt Margherita pizza
2 godz.
Mushroom bolognaise
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Savoury potato and onion bake
1h 30min
Butternut mac and cheese
45 min