Dispositivos e acessórios
Bloody Maria
Preparação 45min
Total 2h 45min
8 portions
Ingredientes
Pickled vegetables
-
mixed vegetables cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)100 g
-
raw sugar3 tbsp
-
fine salt1 tbsp
-
white wine vinegar250 g
-
dried bay leaf1
-
coriander seeds6
Prosciutto batons
-
prosciutto8 slices
Cocktail mix
-
fresh jalapeño chillies stalks removed and deseeded if preferred2
-
flaked salt1 tsp
-
tomato juice750 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
mezcal250 g
-
ice cubes10
-
smoked paprika1 tsp
Assembly
-
fine salt1 tbsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
limes cut into quarters2
-
ice cubes to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
3243.9 mg
Proteína
6.7 g
Energia
482.8 kJ /
114.9 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
11.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Sabayon
15min
Cevapcici
50min
Cherry margarita
25min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Spiced pork terrine
24h
Mushroom cappuccino
25min
Oysters with lime granita
5min
Taleggio cheese sauce
10min
Parmesan cheese crisps
15min
Bloody Mary
10min