
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g brown onion
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 30 g olive oil
- 250 g long grain rice
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp sweet paprika
- 1000 g water
- 180 g fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 50 g carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander leaves only, cut into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 323.8 kcal / 1360.5 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 8.3 g
- Hidratos de carbono
- 54.5 g
- Fibra
- 3.6 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Sódio
- 446.6 mg
Receitas alternativas
Refried beans
10min
Pasta Alfredo with mushrooms
40min
Pad see ew
30min
Penne and vegetables
35min
Red rice
55min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Brisket Burrito
1h 30min
Sloppy Joes with slaw
40min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Smoky Mexican bean soup
35min
Layered Mexican dip
25min