Dispositivos e acessórios
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
446.6 mg
Proteína
6 g
Energia
1360.5 kJ /
323.8 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
54.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Mexico
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red rice
55min
Pozole Rojo
2h 5min
Guacamole
10min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Strawberry fizz
10min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Layered Mexican dip
25min
Chicken picadillo cups
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Tortilla Soup
25min