Dispositivos e acessórios
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
446.6 mg
Proteína
6 g
Energia
1360.5 kJ /
323.8 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
54.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Mexico
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate mousse soufflés
55min
Tamale Pie (Anna)
1h 30min
Chicken Enchiladas
40min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Chicken pad thai
55min
Penne and vegetables
35min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Red rice
55min
Israeli couscous salad
1h
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Chicken San Fernando
55min
Pozole Rojo
2h 5min