Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
TM6 TM5 TM31

Arroz a la Mexicana (Mexican rice)

2.9 (58 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g brown onion
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
  • 30 g olive oil
  • 250 g long grain rice
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tsp sweet paprika
  • 600 g water
  • 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
  • 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
  • 50 g frozen green peas
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces

Nutrição
por 1 portion
Energia
1360.5 kJ / 323.8 kcal
Proteína
6 g
Hidratos de carbono
54.5 g
Gordura
8.3 g
Gordura saturada
1.4 g
Fibra
3.6 g
Sódio
446.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas