
Dispositivos e acessórios
Lamb and barley soup
Preparação 15min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
391.7 kcal /
1644.9 kJ
Proteína
27.9 g
Gordura
12.7 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Fibra
12.9 g
Gordura saturada
4.3 g
Sódio
1350.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia