Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1644.9 kJ / 391.7 kcal
- Proteína
- 27.9 g
- Hidratos de carbono
- 35.6 g
- Gordura
- 12.7 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sódio
- 1350.5 mg
Receitas alternativas
Irish stew
1 Std. 30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Pumpkin soup
30 Min
Mashed potatoes
40min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min