Dispositivos e acessórios
Lamb and barley soup
Preparação 15min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1350.5 mg
Proteína
27.9 g
Energia
1644.9 kJ /
391.7 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
12.9 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Asparagus risotto
40min
Lamb spezzatino
1h 45min
Pork and apple cider stew
1h 40min
White fish and lemon risotto
30min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Pumpkin soup
30min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower gratin
1h
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken and pesto risoni
35min
Classic mushroom risotto
30min