Dispositivos e acessórios
Sun-dried tomato and pepita bread
Preparação 10min
Total 2h
12 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
258.9 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1058.4 kJ /
252 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
34.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Buckwheat
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Gluten free plain flour
5min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free tortillas
40min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Buckwheat bread
2h 5min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Spinach and feta muffins
40min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min