Dispositivos e acessórios
Sun-dried tomato and pepita bread
Preparação 10min
Total 2h
12 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
258.9 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1058.4 kJ /
252 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
34.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Buckwheat
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia coconut bread
2h 40min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Spelt bread
26h
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free pizza base
35min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Fig and walnut bread
3h 20min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min