Dispositivos e acessórios
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
Preparação 20min
Total 14h 55min
8 slices
Ingredientes
Frozen yoghurt
-
white sugar40 g
-
cream cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
double cream250 g
-
coarse salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Biscuit base
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing85 g
-
gingernut biscuits150 g
Assembly
-
frozen blueberries200 g
Blueberry coulis
-
lemon juice20 g
-
icing sugar2 tsp
-
frozen blueberries350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
234.1 mg
Proteína
8.9 g
Energia
2164.4 kJ /
515.3 kcal
Gordura
41.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
23.5 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peach and plum upside-down cake
50min
Three cheese pides
1h 40min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Sago custard puddings
35min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Apple fritters
1h
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Impossible coconut pie
1h 30min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Chocolate truffle cake
2h 15min