Dispositivos e acessórios
Ice cream cone cupcakes
Preparação 30min
Total 55min
30 portions
Ingredientes
Cupcakes
-
mini ice cream cones (see Tips)24 - 28
-
white sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs4
-
self-raising flour400 g
-
salt1 pinch
-
natural food colouring of choice (approx. 3 colours)
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
137.3 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1370 kJ /
326.2 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
9.3 g
Hidratos de carbono
44.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate mint thins
2 Std. 30 Min
Stone fruit crumble
1 Std. 15 Min
Fairy doll cake
2 Std. 20 Min
Alphabet cupcakes
25 Std. 30 Min
DIY fruit dippers
35 Min
Chicken skewers and rice
40 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Raspberry whip
10 Min
White chocolate mousse cups
3 Std. 35 Min
Apricot liqueur
1 Std.
Chocolate cupcakes
1 Std. 20 Min
Basic vanilla cupcakes
35 Min