Dispositivos e acessórios
Ice cream cone cupcakes
Preparação 30min
Total 55min
30 portions
Ingredientes
Cupcakes
-
mini ice cream cones (see Tips)24 - 28
-
white sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs4
-
self-raising flour400 g
-
salt1 pinch
-
natural food colouring of choice (approx. 3 colours)
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
137.3 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1370 kJ /
326.2 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
9.3 g
Hidratos de carbono
44.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Butter biscuits
50min
Marshmallow icing
7h 40min
Basic vanilla cake
55min
Magic potion
1h 5min
Strawberry fizz
10min
Cap and headphones
3h 45min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min