Ice cream cone cupcakes
TM6 TM5 TM31

Ice cream cone cupcakes

4.4 (14 avaliações )

Ingredientes

Cupcakes

  • 24 - 28 mini ice cream cones (see Tips)
  • 250 g white sugar
  • 250 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 200 g buttermilk
  • 4 eggs
  • 400 g self-raising flour
  • 1 pinch salt
  • natural food colouring of choice (approx. 3 colours)

Buttercream icing

  • 500 g icing sugar (see Tips)
  • 240 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 2 tsp boiling water
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • 100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)

Nutrição
por 1 portions
Energia
1370 kJ / 326.2 kcal
Proteína
3.7 g
Hidratos de carbono
44.3 g
Gordura
15.4 g
Gordura saturada
9.3 g
Fibra
0.9 g
Sódio
137.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas