Dispositivos e acessórios
Sabja shikanji (traditional lemonade)
Preparação 5min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
sabja seeds (see Tips)1 tbsp
-
water plus extra for soaking800 g
-
ice cubes plus extra to serve15
-
white sugar70 - 100 g
-
lemons ends removed, cut into quarters2
-
chaat masala (optional - see Tips)½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
50.8 mg
Proteína
0.3 g
Energia
308.7 kJ /
73.3 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
17.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Rava idli
2h 40min
Fresh coconut chutney
10min
Mint and peanut chutney
35min
Pepper rasam
15min
Pittu
3h
Vada
2h 35min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Seekh kebabs
50min
Flat bread
25min
Biryani
1h 25min