Dispositivos e acessórios
Asparagus and pipis (clams) risotto
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
water1000 g
-
pipis (clams), purged (see Tips)1000 g
-
green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)250 g
-
brown onion40 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine100 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2003.6 mg
Proteína
46.5 g
Energia
2629.5 kJ /
626 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
76.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli lime sauce
5 min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26 godz. 15 min
Guacamole
10 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Crab linguine
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min
Sunny gazpacho
25 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min