
Dispositivos e acessórios
Asparagus and pipis (clams) risotto
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
water1000 g
-
pipis (clams), purged (see Tips)1000 g
-
green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)250 g
-
brown onion40 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine100 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice to serve (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
626 kcal /
2629.5 kJ
Proteína
46.5 g
Gordura
13.7 g
Hidratos de carbono
76.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
2.9 g
Sódio
2003.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia