Dispositivos e acessórios
Ginger Sangria Punch
Preparação 5min
Total 1h 5min
10 portions
Ingredientes
-
dry vermouth14 oz
-
anise liqueur i.e. Pernod® or Black Sambuca®1 tbsp
-
raisins3 ½ oz
-
oranges zest only, no white pith, plus extra slices to garnish2
-
cardamom pods crushed5
-
whole cloves6
-
fresh ginger peeled and thinly sliced1 in.
-
cinnamon sticks2
-
raw sugar7 oz
-
red wine chilled35 ½ oz
-
dark rum3 ½ oz
-
ginger beer chilled13 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.8 g
Energia
604 kJ /
144 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mixed Drinks
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ceviche
1h 10min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Number Cake
2h
Tamale Pie (Anna) Metric
1h 30min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Breakfast Sandwich
1h
Fresh Fruit Punch
15min
Summer Berry Pudding
24h
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
2h 5min
Banana Liqueur Pudding
6h
Maple Bacon Toffee Cookies
35min
Chocolate Date Pudding
25min