Dispositivos e acessórios
Salmon Miso Soup
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
cremini mushrooms8 oz
-
water50 oz
-
kombu broken into pieces1 oz
-
miso paste2 ½ oz
-
sambal oelek to taste1 ½ - 2 tsp
-
fresh shiitake mushrooms sliced4 oz
-
1 - 2 leaves bok choy, halved, thinly slicedbaby bok choy halved, thinly sliced1
-
snow peas trimmed, thinly sliced3 oz
-
frozen edamame thawed3 oz
-
fresh salmon fillet, skinless diced9 oz
-
soy sauce1 tbsp
-
green onions thinly sliced2 - 3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
639.4 mg
Proteína
14.6 g
Energia
674.5 kJ /
161.2 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Quick
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Vegetarian Japchae
45 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Sukiyaki
55 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Eggplant Sauté
30 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Ramen Noodle Soup
40 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min